Wat is Restylane?

Restylane is een veel toegepaste filler bij Bergman Clinics. Restylane wordt gebruikt om dynamische rimpels op te vullen, veroorzaakt door volumeverlies. Bij Bergman Clinics wordt naast Restylane ook Radiesse en Stylage ingezet als filler. De cosmetisch artsen kunnen u adviseren welke filler bij u tot het beste resultaat zal leiden.

In het lichaam komt van nature hyaluronzuur voor, onder andere in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat water wordt vastgehouden in de huid waardoor het spankracht krijgt. Deze natuurlijke voorraad hyaluronzuur neemt met de jaren af. Behandeling met Restylane herstelt het hyaluronzuur- én vocht-gehalte van de huid.

Restylane is één van de vele 'fillers' (rimpelopvullers) op basis van hyaluronzuur die tegenwoordig verkrijgbaar is. Restylane is echter uniek doordat het de enige injectable is met NASHA (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). NASHA is het eerste stabiele, biologisch afbreekbare hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong en wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities op een gepatenteerde wijze geproduceerd in Uppsala, Zweden. Belangrijk is dat door deze wijze van produceren Restylane uitermate veilig is én veel langer een mooi effect geeft dan andere hyaluronzuren. In de USA is Restylane door de Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd. Inmiddels zijn wereldwijd in de afgelopen 11 jaar al 13 miljoen behandelingen met Restylane uitgevoerd.

 

Wilt u meer weten over de behandeling met Restylane? Lees meer op de onderstaande pagina's.