Bergman Clinics MediSpa Zwolle

Bergman Clinics MediSpa Zwolle
Eekwal 1A
8011 LA Zwolle

website: Bergman Clinics Zwolle

De volgende specialisten staan hier voor u klaar:

drs. Jeannette Hessels cosmetisch arts
drs. Jan Dalmulder cosmetisch arts

 

010857_008-pand

Bergman Clinics Zwolle balie.jpg  Bergman Clinics Zwolle behandelkamer.jpg

 


Routekaart 
Bergman Clinics MediSpa Zwolle


Grotere kaart weergeven

 

Routebeschrijving  Bergman Clinics MediSpa Zwolle

Met de auto:

Vanuit de richting Meppel:

U neemt de afslag Knooppunt Lankhorst en voegt in op de A28/E232 richting Zwolle/Staphorst/Utrecht. U neemt de afslag 19 Zwolle Centrum richting Burgemeester Roelenweg. U slaat linksaf naar de Burgermeester Roelenweg en neemt op de rotonde de 1e afslag naar Pannekoekendijk. Bij de stoplichten rijdt u rechtdoor en neemt bij de volgende rotonde 3e afslag naar Kamperportenbrug waarna u rechts afslaat naar de Eekwal. U treft de Bergman Medispa plus, Eekwal 1, aan uw rechter hand.

 

Vanuit de richting Amersfoort:

U neemt op de A28 de afslag 18 Zwolle Zuid en gaat bij de stoplichten rechts af richting Zwolle Centrum. Daarna gaat u bij het tweede stoplicht links de (Nieuwe) Veerallee op.  Na de spoorovergang gaat u bij het tweede stoplicht rechts de Emmawijk op. Vervolgens neemt u direct de 1e weg links, de brug, om vervolgens gelijk weer linksaf te slaan. U treft de Bergman Medispa plus, Eekwal 1, aan uw linker hand.

Parkeergelegenheid: Op het terrein zijn een paar parkeerplaatsen te vinden. Verder is er ook nog de mogelijkheid om Qpark te parkeren. (deze bevindt is op c.a. 500 meter loop afstand)

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag: 08:30 tot 17:00
dinsdag en donderdag: 08:30 tot 21:00

Avondspreekuur:
dinsdag en donderdag