Bergman Clinics Bilthoven

Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 88
3723 MB Bilthoven

Website: Bergman Clinics Bithoven

De volgende Botox specialisten staan hier voor u klaar:

drs. Jan Dalmulder cosmetisch arts

 

Bergman_Clinics_Bilthoven_vz_Botox_Rimpelbehandelingen  
Witte Zaal Low ResMedispa 1  Routekaart Bergman Clinics Bilthoven


Grotere kaart weergeven

 

Routebeschrijving Bergman Clinics Bilthoven

Met de auto:

Let op: Veel navigatiesystemen laten u op de Professor Bronkhorstlaan te ver doorrijden!

Vanuit Utrecht/Oudenrijn: Komende uit de richting van Utrecht/Oudenrijn volgt u de A27 richting Hilversum/Almere en neemt u de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). U volgt de borden richting Bilthoven. Na +/- 3 km slaat u bij de stoplichten links af en volgt u de Professor Bronkhorstlaan. De ingang van het terrein Berg en Bosch ligt rechts na de bocht.

Op het terrein meldt u zich bij de eerste slagboom en trekt u een kaartje. U rijdt de rondweg bijna helemaal af totdat u, na P13, op een T-splitsing komt. U gaat hier linksaf en meldt zich bij de intercom van de tweede slagboom. Op terrein P13B, rechts bij de fontein voor gebouw 60, kunt u uw auto parkeren.

Vanuit Amsterdam: Komende uit de richting van Amsterdam, volgt u de A1/E231 richting Amersfoort. Wanneer u bij het knooppunt Eemnes aankomt volgt u de A27 richting Utrecht en neemt u de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). U volgt de borden richting Bilthoven. Na +/- 3 km slaat u bij de stoplichten links af en volgt u de Professor Bronkhorstlaan. De ingang van het terrein Berg en Bosch ligt rechts na de bocht. De ingang van het terrein Berg en Bosch ligt rechts na de bocht.

Op het terrein meldt u zich bij de eerste slagboom en trekt u een kaartje. U rijdt de rondweg bijna helemaal af totdat u, na P13, op een T splitsing komt. U gaat hier linksaf en meldt zich bij de intercom van de slagboom. Op terrein P13B, rechts bij de tweede fontein voor gebouw 60, kunt u uw auto parkeren.

Vanuit Zwolle/Amersfoort: Komende uit de richting Zwolle / Amersfoort, volgt u de A28 richting Utrecht. Vervolgens volgt u de A27 richting Hilversum en neemt u de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). U volgt de borden richting Bilthoven. Na +/- 3 km slaat u bij de stoplichten links af en volgt u de Professor Bronkhorstlaan. De ingang van het terrein Berg en Bosch ligt rechts na de bocht.
De ingang van het terrein Berg en Bosch ligt rechts na de bocht. Op het terrein meldt u zich bij de eerste slagboom en trekt u een kaartje. U rijdt de rondweg bijna helemaal af totdat u, na P13, op een T splitsing komt. U gaat hier linksaf en meldt zich bij de intercom van de tweede slagboom. Op terrein P13B, rechts bij de fontein voor gebouw 60, kunt u uw auto parkeren.

Met het openbaar vervoer: U neemt vanuit Utrecht de trein naar station Bilthoven. Op het station van Bilthoven zijn geen treintaxi’s beschikbaar, u kunt aan de voorkant van het station bus 58 richting Hilversum nemen. Deze bus stopt bij het bedrijventerrein Berg en Bosch.

U loopt rechtdoor langs de slagbomen en u ziet Bergman Clinics recht voor u  liggen. U blijft rechtdoor lopen en treft  gebouw 60 aan uw rechterhand. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond.

Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij u te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900-9292.

U kunt ook een taxi bestellen, de rit duurt 5 minuten: Wiritax, B’hoven 030 – 2292393. Via de rondweg kan de taxi u voor Gebouw 60 afzetten.

 

parkeergelegenheid: U kunt gratis  parkeren op de parkeergelegenheid bij de ingang van en het einde van de rondweg, zie plattegrond.

 

 

Plattegrond

 

                                                                                                                                                     Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 08:00 tot 17:00 uur

Avondspreekuur:
maandag t/m donderdag
                                                                                                                                                          

Wilt u meer informatie over Botox? Maak dan een afspraak voor een gratis Botox consult:
088 9000 500.