Ingrid

Frons weg en een open blik met injectables

'Is er iets? Ben je boos?' Door de frons in haar gezicht krijgt Ingrid dit soort opmerkingen vaak te horen. Ze hoopt door injectables een vriendelijker, open gezicht te krijgen.

04-injectables -voorn -vs -2    
     

Botox Dokter Kroeskop gaat de frons in Ingrids gezicht behandelen met Botox, ze creeërt op deze wijze het effect van een ooglift. Er worden een aantal prikjes met Botox rondom de wenkbrauwen geplaatst waardoor de oogleden omhoog komen. Ingrids ogen gaan hierdoor letterlijk openstaan.

Restylane De resterende lijntjes - waaronder de traangoot - en de wangen worden opgevuld met Restylane. Dit is een filler op basis van Hyaluronzuur, dat het vochtgehalte van de huid hersteld. Restylane is geschikt voor de verbetering van de fijne en grove lijntjes in het gezicht, maar ook voor de nek, het decolleté en de handen.

Resultaat Als Ingrid nu ’s ochtends in de spiegel kijkt, ziet ze een vrolijk, fris gezicht. Doordat Dokter Kroeskop subtiel te werk is gegaan, zien mensen in haar omgeving niet direct dat er iets aan Ingrids gezicht is veranderd. Daar is ze erg blij mee.

Bekijk hier de behandeling van Ingrid.