Botox prijzen

Afhankelijk van wat u wilt bereiken met uw behandeling wordt de behandeling en daarbij behorende prijs bepaald. Naarmate u in meerdere gedeeltes van uw gezicht rimpels heeft en deze wilt vervagen, neemt de prijs toe.

Botox Zones

Botox behandel zones

  1. Rimpel voorhoofd
  2. Fronsrimpels
  3. Kraaienpootjes

 

 

Botox behandel prijzen

Een halve zone Botox is geschikt voor de jonge Botox cliënt die te maken heeft met ondiepe rimpels en deze graag wil vervagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervagen van een beginnende voorhoofdsrimpels.  

Eén zone Botox              € 195,-

Een zone Botox is bedoeld voor behandeling van een deel van het gezicht. Met een zone Botox kunnen kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of frons gericht worden aangepakt.

Met behulp van twee zones kunnen twee delen van het gezicht gecombineerd worden behandeld, bijvoorbeeld en de kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel.

Driezones Botox             € 450,-

Drie zones worden ingezet om alle gebieden van het gezicht aan te pakken: zowel frons- als voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

 

Daarbij moet worden vermeld dat het ook mogelijk is om halve zones te plaatsen. Voor een goede indicatie van de kosten van de Botox behandeling is een consult met uw cosmetisch arts dus nodig.

 

Naast voor de behandeling van rimpels heeft Botox ook andere toepassingen waarvoor u eveneens bij Bergman Clinics terecht kunt. Mogelijk komt u voor vergoeding in aanmerking, sla hiervoor uw polisvoorwaarden na.

 

Botox tegen migraine

De kosten voor een Botox behandeling tegen migraine zijn eveneens afhankelijk van de hoeveelheid Botox die nodig is. Vaak wordt gestart met een hoeveelheid Botox die vergelijkbaar is met een Botox zone voor de cosmetische toepassing. 

 

Botox tegen hyperhidrose

De kosten voor een Botox behandeling tegen hyperhidrose wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn, moet u rekenen op de hoeveelheid Botox die nodig is voor een full face Botox en komt de prijs neer op € 700,-

 

Wilt u meer weten over de kosten van een Botox behandeling? U kunt altijd even bellen: 088 9000500.