Botox behandelplan

Tijdens een eerste consult met een van de ervaren cosmetisch artsen van Bergman Clinics krijgt u alle gelegenheid om uw wensen en verwachtingen te uiten. De cosmetisch arts zal op basis van uw verhaal en op basis van een beoordeling van uw huid adviseren wat tot het beste resultaat zal leiden.

Bergman Clinics biedt een breed assortiment aan injectables en mogelijkheden om rimpels te behandelen met o.a. Botox. Tijdens het eerste consult wordt dan ook gekeken welke behandeling tot het beste resultaat zal leiden, ook voor de langere termijn. Omdat de werking van injectables tijdens is, wordt binnen uw persoonlijk Bergman Treatment Portfolio bepaald welk vervolg behandeltraject voor u optimaal is.

Misschien denkt u zelf aan een Botox behandeling, maar blijkt tijdens een eerste consult dat in uw geval een andere injectable of rimpelbehandeling tot een beter resultaat leidt. Indien wordt gekozen voor Botox, zal ook het aantal te behandelen zones worden bepaald. Klik hier als u meer wilt lezen over Botox zones!

Lees hier verder over het gehele Botox behandeltraject.

Wilt u meer weten over Botox behandelingen bij Bergman Clinics? U kunt gerust even bellen: 088 9000 500.